De beroeps is het beste

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productendrank Verpakkende Machine

Roterende Multi Hoofdwaterfles het Afdekken Machine met de Certificatie van Ce UL CAS

Certificaat
Van goede kwaliteit Kan Verpakkende Machine voor verkoop
Van goede kwaliteit Kan Verpakkende Machine voor verkoop
Technisch en de kracht van het bedrijf is ruim productiemateriaal is geavanceerde en korte levertijd. Wij hebben samen een prettige samenwerking.

—— Maria DA Luz Monteiro

geavanceerd technisch, innovatiecapaciteit, de uitstekende dienst

—— Ezaki de Mari-Republiek

Ik ben online Chatten Nu

Roterende Multi Hoofdwaterfles het Afdekken Machine met de Certificatie van Ce UL CAS

China Roterende Multi Hoofdwaterfles het Afdekken Machine met de Certificatie van Ce UL CAS leverancier
Roterende Multi Hoofdwaterfles het Afdekken Machine met de Certificatie van Ce UL CAS leverancier Roterende Multi Hoofdwaterfles het Afdekken Machine met de Certificatie van Ce UL CAS leverancier

Grote Afbeelding :  Roterende Multi Hoofdwaterfles het Afdekken Machine met de Certificatie van Ce UL CAS

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: SPC
Certificering: CE
Modelnummer: PEIYU

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: Onderhandelen
Prijs: negotiate
Verpakking Details: Houten kist
Levertijd: 45work dagen
Levering vermogen: 12000bph aan 36000bph
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaaltype: Vloeistof Het vullen Klephoofd: Multi-hoofd
De Structuur van de voercilinder: Enig-ruimte het Voeden Het doseren Apparaat: Capaciteitskop
vullend principe: Ernst het vullen Verpakkende Container Opheffende Structuur: Hellings het Pneumatische Combinatie Opheffen
Structuur: Rotary Verpakking: fles
Verpakkingsmateriaal: Plastic Dimensie: 6500*3150*2990MM (L× H× W)
Functie: Water verpakking Snelheid: 12000 Bph aan 36000bph
Certificering: Ce UL CAS Materiaal: S/S 304

Roterende Multi Hoofdwaterfles het Afdekken Machine met de Certificatie van Ce UL CAS

 

Algemene beschrijving

De water bottellijn combiblock bestaat uit blazende eenheid, vullende eenheid, en het afdekken eenheid. Met de synthetische toepassing van elektriciteit, werktuigkundigen, en pneumatiek, en synchro gecontroleerd door servosysteem, is Combi toepasselijk voor de geïntegreerde controle van verscheidene materiaal en geheel productieproces. Het vergt geen lege flessentransportband en het spoelende deel van de traditionele het vullen machine, die heel wat ruimte voor de productie-installatie bewaart, vermindert waterverbruik van het spoelen en energieverbruik van transportband van de ventilators usedon de lege fles. Het snijdt een meerderheidsdeel van doorgang en waarborgt de algemene hygiënenorm van de volledige machine, whichbetter hulpeind - gebruikers die de algemene productieefficiency verhogen, die investeringskosten verminderen, die energieverbruik en onderhoudskosten besparen.

Voorvormen feed-in en het decoderen

 

Het keurt de gerijpte wereldwijd-gestandaardiseerde manier van voorvormen feed-in en het decoderen goed, waarin de voorvormen door voorvormenlift gaan en om overgebracht voor te vormen unscrambler. Binnen het voorvormen unscrambler, worden de voorvormen automatisch gesorteerd en door twee geneigde draaiende cilinders met zelfde snelheid geleverd, en de resterende zullen door sterwiel worden geplukt en zullen teruggestuurd worden naar voorvormenvultrechter. Het gehele proces van voorvormen die is volledig automatisch en heeft hoog rendement zonder voorvormenkrassen decoderen.
 
Verwarmer
Er zijn zes infrarode het verwarmen buizen goedkeurend het beste verwarmend techniek met knelpunt onderaan. Het vermindert hitte die naar omhoog gaan die knelpunt beschadigt.
Bij het het verwarmen gebied, zijn er de fijn ontworpen technieken van de luchtstroom, koelwatertunnel voor flessenhals, en het apparaat van de luchtkoelingsbescherming, die grondige bescherming aan flessenhals bieden.
Het verwarmen de buistemperatuur en de voorvormentemperatuur worden overgebracht naar PLC door de sensor van de oventemperatuur en infrarode thermodetector, en de daadwerkelijke temperatuur kan bij het computerscherm worden getoond en worden geplaatst. Door PID functie te gebruiken, kan elke laag van het verwarmen van buismacht worden aangepast om de beste het verwarmen temperatuurkromme voor het voorvormen te bereiken.
De nieuwe ontworpen modulaire het verwarmen oven keurde structurele voordelen van verschillende fabrikanten overzee, en geïnstalleerde speciaal ontworpen buitengewoon lange korte golf infrarode het verwarmen buis voor de optimalisering van spectrale golflengte en reflectiecoëfficiëntdeklaag goed. Het verhoogde bezinningsefficiency, en het verwarmen de oven wordt meer energy-saving, ook geschikter voor installatie en onderhoud.
Het optimaliseren en het aanpassen de luchtstroom van het het verwarmen gebied verhoogt het verwarmen stabiliteit. Voorts koelt de unieke luchttunnel met drie richtingen het voorvormenlichaam, de flessenhals en de voorvormenhouder met verschillende hoeveelheid koellucht, die effectief de schade van de flessenhals beschermt.
 
Blazende eenheid
De speciale manipulator levert verwarmde voorvormen aan vormen langs bepaalde nokkenkromme. Na rek pre-slag, zal het voorvormen aan flessen worden geblazen door hoge druk samengeperste lucht te verbinden. De speciale manipulator verstuurt de gebeëindigde fles langs bepaalde nokkenkromme.
 
Vullende eenheid
 
De slag-gemaakte flessen worden vervoerd aan vuller via starwheel. Na het ingaan van vuller, wordt de fles gehouden door tang van het opheffen van cilinder en realiseert op en neer onder effect van nok.
De vuller keurt ernst het vullen manier goed. De flessenmond neemt tot open het vullen kleppen toe en begint te vullen. Terwijl het product stijgt en het gat van de luchtterugkeer stopt, zal het vullen worden gebeëindigd. Na het vullen, beweegt de flessenmond en verlaat neer de het vullen klep.

 

Het afdekken eenheid

De flessen gaan capsuleermachine via overgang in starwheel. Het anti-rotation mes van capsuleermachine blokkeert flessenhals om flessenverticaal te houden en omwenteling te verhinderen. Het afdekken de hoofden houden revolutie en doen omwenteling. Onder effect van nok, de actie van het grijpen GLB, koker GLB, het schroeven GLB en het lossen van GLB om de gehele het afdekken cursus te beëindigen. De gebeëindigde flessen worden vervoerd via fles-uit starwheel op fles-uit transportband, en uit combiblock dan verzonden. De gehele machine keurt console verzegelende vensters goed, mooi en fatsoenlijk.

 

Water blazen-Filling-Afdekt Combiblock-het Vullen Machine voor Blazende eenheid

 

1) Het speciale ontworpen secundaire blazende systeem controleert in time drukkromme van het proces van de flessenrek in elke holte om nauwkeurige en geschikte parameters voor technische aanpassing te verstrekken, die geschikter is voor exploitanten om technische parameters aan te passen.
2) Keur de technologie van de manipulatoroverdracht dat goed het nokkenmechanisme nauwkeurige controle heeft. Vang en verzend voorvormen bij hoge snelheid en de kwaliteit is betrouwbaar. Nemend voorvormen, verzendend voorvormen, nemend fles en verzendend de actie van de flessengelijke van het openen en sluitend vorm om ervoor te zorgen dat het bewegingsproces nauwkeurige en hoge efficiënt is. Het nemen van voorvormen, het verzenden van voorvormen, het nemen van fles en het rangschikken van fles worden gebeëindigd automatisch door manipulator, die middenverontreiniging vermijden.
3) Het nokkenmechanisme controleert precies het openen en het sluiten van vormkader. Het speciale vorm sluiten en het onder druk zetten systeem en de eenvoudige en vaste structuur van het vormkader kunnen de het blazen parameters van elke holte onafhankelijk controleren. De goede functie van de defectdiagnose en de speciale blazende structuur verzekeren de het verzegelen betrouwbaarheid onder diverse druk. De het blazen druk kan worden aangepast.
4) Van het de controle precies voorvormen van de rekstaaf de asrek. De eerste slag en de tweede verticaal van het voorvormen van de slagcontrole rekken zich uit. Door nauwkeurige aanpassing van de eerste en tweede slag, kan de ideale distributie van de dikte van de flessenmuur worden bereikt.
5) Breek conventioneel ontwerp en keur structuur van coaxiale roterende ring met kleine cubage goed en lichtgewicht. Keur twee diepe groefkogellagers goed om twee einden te bevestigen om buitenkoker en kern concentrische assen te maken, om ervoor te zorgen dat de roterende verzegelende ring niet gemakkelijk om is worden beschadigd. Tegelijkertijd, verhoog één water achterkanaal om het lekkagewater in Gore te maken terug stromen omcirkelen die langs pijp ervoor zorgen, dat de waterverdeler geen lekkage zal hebben.
6) De verwarmer keurt uitbreidt controle van de de straaltemperatuur van de 6 sectie de korte golf infrarode goed. Het voorverwarmen streek en het aanpassen de lampen van de streek kunnen respectievelijk door technisch vereiste worden gecontroleerd en worden aangepast. Rust temperatuur controlesysteem uit in real time om stabiel en nauwkeurig proces te verzekeren.
7) Het koelwaterkanaal en het voorvormen koelsysteem beschermen effectief de flessenmot en vermijden voorkomen het op hoge temperatuur in buitenmuur van het voorvormen. Het verwarmingssysteem van ons bedrijf kan energie 20% besparen vergelijkbaar is met andere leveranciers.
8) Het pneumatische van de de verhogingsuitlaat van lijndelen kringloopsysteem (volgens de eis van de klant) kan lucht 30%-50% bewaren om energieverbruik te bewaren en kosten te drukken.
9) De parameters van het verwarmen van temperatuur en het blazen van tijd kunnen volgens verschillende voorvormen en flessenvormen worden geplaatst. Terwijl het veranderen van flessenvorm, moet de gebruiker slechts de vooraf ingestelde parameters roepen.
10) Keur Duits smeringssysteem goed om automatische smering voor de machine te doen zodat de machine genoeg onderhoud kan krijgen en het werk van de arbeider verminder.
11) De vorminstallatie is gemakkelijk en eenvoudig en het kan in kortste tijd (binnen 2 uren) worden veranderd. De eindetijd van productie wordt verminderd die nuttig is om productieefficiency te verbeteren.
12) Het humaniseringsontwerp maakt ingewikkelde industriële operatie dicht bij de gewoonten van mensen. De hoog-resoon-hoogte HMI en de multi-talenoptie passen aan gebruikers van verschillend gebied aan.
13) De controlefunctie in real time en diverse wenken van het defectalarm en de hulp, flexibele en geschikte parameterreeks kunnen aan diverse technische vereisten voldoen.
14) Het voorvormen in de het verwarmen oven zal gedraaide 180° door speciale ontworpen nok, de flessenmond in een optimale verwerkingsvoorwaarde neer maken zijn
15) Volgens de eis van de klant, kan het gehele systeem door Ethernet worden gehandhaafd.
16) De vorm wordt gemaakt van speciale aluminiumlegering. De oppervlakte keurt speciaal verhardend proces goed om het vormleven uit te breiden en de productiekost te verminderen.
17) De voorvormeninvoer starwheel wordt uitgerust met voert geplakt inspectiesysteem dat uit. Voor het geval dat de voorvormen geplakt worden, automatisch zal ongeschikt presteert worden verworpen. Nadat het ongeschikte voorvormen uit het materiaal krijgt, zal dit systeem zelf-terugstellen.
18) Voor veiligheid, rust de machine het perfect en betrouwbaar systeem van de veiligheidsdeur en alarmapparaat uit om maximumveiligheid voor exploitanten te verzekeren

Contactgegevens
Shanghai Peiyu Packaging Technology Co.,Ltd.

Contactpersoon: Flora

Tel.: +8615955090915

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)