De beroeps is het beste

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenHet materiaal van de voedselsterilisatie

Van de de Stoomsterilisatie van de fruitdrank van de het Materiaal Lage Temperatuur Roltype

Certificaat
Van goede kwaliteit Kan Verpakkende Machine voor verkoop
Van goede kwaliteit Kan Verpakkende Machine voor verkoop
Technisch en de kracht van het bedrijf is ruim productiemateriaal is geavanceerde en korte levertijd. Wij hebben samen een prettige samenwerking.

—— Maria DA Luz Monteiro

geavanceerd technisch, innovatiecapaciteit, de uitstekende dienst

—— Ezaki de Mari-Republiek

Ik ben online Chatten Nu

Van de de Stoomsterilisatie van de fruitdrank van de het Materiaal Lage Temperatuur Roltype

China Van de de Stoomsterilisatie van de fruitdrank van de het Materiaal Lage Temperatuur Roltype leverancier
Van de de Stoomsterilisatie van de fruitdrank van de het Materiaal Lage Temperatuur Roltype leverancier Van de de Stoomsterilisatie van de fruitdrank van de het Materiaal Lage Temperatuur Roltype leverancier

Grote Afbeelding :  Van de de Stoomsterilisatie van de fruitdrank van de het Materiaal Lage Temperatuur Roltype

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shanghai, China
Merknaam: PEIYU
Certificering: CE&ISO
Modelnummer: SPC

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: Onderhandelen
Prijs: Negotiate
Verpakking Details: Houten kist
Levertijd: 45 werkdagen
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Toepassing: Drank, Chemisch product, Goederen, Medisch Voedsel, Verpakkingstype: flessen
Verpakkingsmateriaal: Glas, Metaal, Document, Plastiek Automatische Grade: Automatische
spanning: 380V Gedreven Type: elektrisch

Van de de Stoomsterilisatie van de fruitdrank van de het Materiaal Lage Temperatuur Roltype

 

 

Hoofdlijnen

 

Dit materiaal is een soort ononderbroken sterilisatieapparaat op hoge temperatuur dat pas ontwikkeld wij, de opmerkelijkste eigenschap van dit materiaal zijn:

Supermatic: De producten zijn geïnstalleerd in de speciaal-gemaakte kooi die op de cyclus lopende ketens, kettingoverbrengingen de kooi met hoogtepunt van onophoudelijk ononderbroken producten wordt bevestigd om producten leeg te maken en te laden en in de sterilisator binnengaat, voltooit verwarmen, hittebehoud, die… koelen tot het volledige proces van sterilisatie, zoals dit ononderbroken cyclusproces, kan serieproduktie realiseren.

Energiegesprek: Er zijn twee grootste voordelen van de energie - de besparing is: men is maximum om het bedrag van de thermische energie te verminderen wat uit het staal van sterilisatortanks en kooien worden geproduceerd wanneer zij in het elke sterilisatieprocédé van het herhaalde verwarmen en het koelen zijn. Het andere voordeel is maximum om de machine zelf hitte na sterilisatie te recycleren.

Het ingangsgebied van ononderbroken veelvoudige torenssterilisator kan in de meest dichtbijgelegen plaats van de verpakkingsmachine (zoals het vullen van en het verzegelen van materiaal) worden geplaatst, zodat kan het in de kortste tijd na worden gesteriliseerd voltooide de producten die proces verpakken.

In ononderbroken veelvoudige torenssterilisator, gaan alle producten door elke sterilisatie overeenkomstig dezelfde weg. Zo is het de technologieeffect van de productsterilisatie bijna hetzelfde.

Uitvoerig de bovengenoemde kenmerken, geloven wij dat de ononderbroken torenssterilisator een revolutionaire verandering in het weggaande de technologiegebied zal brengen van de voedselsterilisatie, kan het de kwaliteit van de productsterilisatie opnemen een inkeping en reusachtige economische voordelen voor de voedselondernemingen brengen.

 

Toepassingsgebied:

 

De verticale sterilisator is het meest aangepast aan kleine de drie-stuk blikken, die hoofdzakelijk gebaseerd op de bescherming van productverschijning is. En voor het voldoen aan van de de technologievereisten van de productsterilisatie, slechts kan de statische sterilisatietechnologie aan de verticale sterilisator worden aangepast.

 

Sterilisatie technologisch procédé

 

1. De sterilisator zal een bepaalde hoogte van warm water worden ingespoten vóór het laden van de blikken daarin. Er zijn twee doeleinden voor de warm waterinjectie, één van de reden want de sterilisator de nr-mandstructuur, inblikt val in het water van bovengenoemde mond van sterilisator is, buffer kan het dalen de blikken beschermen. De andere reden is voor maakt niet de sterilisatietemperatuur teveel vóór de sterilisatie verminderen. Heet zal de rol van buffer worden gespeeld wanneer de blikken in sterilzer vallen. Blikken die terwijl water het overlopen voeden.
2. Toen de sterilisator volledig het bepaalde aantal blikkenproducten laadde, sloot het tankdeksel, dat met warm water wordt gevuld. Het gevulde warme water kan de lucht uit de sterilisator volledig lossen. (Als niet met water vul, zal het stoom moeten gebruiken om de lucht in de hogere sterilisator uit de tank) te blazen.
3. Wanneer het warme water binnen de sterilisator aan leeg wordt gelost, blijf tot de plaatsende temperatuur verwarmen aan sterilisator.
4. Het is verondersteld om druk te doen die handhaven en de producten die koelen onmiddellijk na voltooiden de sterilisatie. En open dan de hogere overstromingspijp tot het koelen beëindigde. Bij laatste draai van alle kleppen.
5. Openend de tank automatisch, laat het water in de tank als buffer inspuiten, omdat de tankdeur doused in het water is, kan het de tank van een vacuümstaat onmiddellijk maken. Het kan de blikken waarborgen in de tank langzaam leeg te maken.

Contactgegevens
Shanghai Peiyu Packaging Technology Co.,Ltd.

Contactpersoon: Flora

Tel.: +8615955090915

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)