De beroeps is het beste

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Over ons

Geschiedenis

Certificaten
Van goede kwaliteit Kan Verpakkende Machine voor verkoop
Van goede kwaliteit Kan Verpakkende Machine voor verkoop
Klantenoverzichten
Technisch en de kracht van het bedrijf is ruim productiemateriaal is geavanceerde en korte levertijd. Wij hebben samen een prettige samenwerking.

—— Maria DA Luz Monteiro

geavanceerd technisch, innovatiecapaciteit, de uitstekende dienst

—— Ezaki de Mari-Republiek

Ik ben online Chatten Nu

Shanghai Peiyu Packaging Technology Co.,Ltd.

1 2 3 4 5 6 7
Shanghai Peiyu Packaging Technology Co.,Ltd. Shanghai Peiyu Packaging Technology Co.,Ltd. Shanghai Peiyu Packaging Technology Co.,Ltd. Shanghai Peiyu Packaging Technology Co.,Ltd. Shanghai Peiyu Packaging Technology Co.,Ltd. Shanghai Peiyu Packaging Technology Co.,Ltd. Shanghai Peiyu Packaging Technology Co.,Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : SPC
Aantal werknemers : 170~220
Jaarlijkse omzet : 10000000-20000000
Opgericht Jaar : 2004
Export pct : < 10%

Het kijken terug de 14de jaren repeatedly.2004-2008, Peiyu-onderneming vestigde de Machines van Shanghai Peiyu Vervaardigend Co., de Verpakkende Machinesco. van Ltd&Zhangjiagang Ltd Op dit ogenblik, vervaardigden wij met succes krimpen koker etiketteringsmachine voor de melk van 100ml ADcalcium, roterende hete smelting etiketteringsmachine, middelgrote en met lage snelheid de machine van de filmverpakking, enige en dubbele hoofdkoker etiketteringsmachine. Wij ook opstellings representatieve bureaus in het centrum van Peking, van Zhengzhou, van Chengdu en R&D-in Xi'an.

 

2009-2011, van de takjiangsu Heyu van Peiyu nieuw het Verpakkingsmateriaalco., Ltd en de Verpakkende Technologieco. van Shanghai Peiyu, Ltd werden opgericht, dat hoofdzakelijk de opbrengst en het ontwerp PVC/BOPP/PET/PE, transportband, luchttransportband filmen. Op dit ogenblik, ontwierpen wij lineaire hete etiketteringsmachine voor Huiyuan-Groep, met succes omslag rond karton caser, automatische sterilisatorretorten, de verpakkingsmachine van de hoge snelheidsfilm, robot palletizer, lage/op hoog niveau depalletizer, het automatische laden en het leegmaken mandretort, handvatinstrument. Ons bedrijf won „Gouden Leverancier van de Etikettering van Materiaal in de de Drankindustrie van China“ en: De Tiangongzun“ top 10 onderneming in de verpakkingsindustrieën hangt van onze beroeps af die stroomafwaarts oplossingen verpakken.

 

2012-2013, Peiyu-onderneming werkte met Tongli samen om de Verpakkende Technologieco. van Laizhou op te richten Tongli, Ltd.Peiyu-gaat de onderneming formeel de het blikkenproductielijn en succes in en heft de bekende ondernemingssamenwerking, zoals Yangyuan-dranken, Wanglao ji op. Het heeft een nieuw hoofdstuk in blikkenproductielijn geopend en de volledige automatisering van blikkenproductielijn gerealiseerd. Onze indepaendent R&D-fles van het hoge snelheidsglas palletizer werd gebruikt door YanjingBeer. Met de ontwikkeling van bedrijf, Peiyu-onderneming in Modern de Industriepark van Suchu wordt geplaatst in 2013, een nationale economische ontwikkelingsstreek in Chuzhou, Anhui-Provincie die.

 

2014-2015, met succes voltooid van Peiyu de kant en klare projecten voor Baoyin kunnen van Baosteel, TingHsinGroup, Zuidelijke Zwarte Sesamgroep, Lulu-Groep, YinLu Chengdu, Hairong Shanghai, Youyang Jiyuan, Weiwei-Melk, Bencao Heze, Moutal-Groep, het Nieuwe Water van Nieuw Zeeland, Unilever, Zhongya Hangzhou en veel andere beroemde ondernemingen. Op dit ogenblik, is onze nieuwe productiebasis 60,000m in Modern de Industriepark van Suzhu volledig voltooid, gaat Peiyu in een nieuw stadium van ontwikkeling binnen.

 

2016-2017, zijn onze zelfr&d-retorten met succes onderbreking in de markt en gebruikt door Jinyi Jilin, Bencao Heze, Tianjin Technologieuniversiteit, Senyuan Chengde, BONDUELLE Frankrijk en veel andere buitenlandse klanten van Indonesië, samenwerking de Op lange termijn van Malaysia.And met bekende binnenlandse ondernemingen, zoals Yili-Groep, Weiwei, Pyrotek.

Contactgegevens
Shanghai Peiyu Packaging Technology Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jacob

Tel.: 86-550-6825588-882

Fax: 86-550-6822555

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)